Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Δεν θα ξαναγαπήσω

video
http://www.youtube.com/watch?v=94Y2LuOWzW0&feature=related


Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Μάνος Λοΐζος
Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης
Άλλες ερμηνείες: Κώστας Σμοκοβίτης || Ελευθερία Αρβανιτάκη || Σωκράτης Μάλαμας || Γιάννης Κότσιρας || Χαρούλα Αλεξίου

Το μερτικό μου απ' τη χαρά
μου το 'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη

Θεέ μου τη δεύτερη φορά
που θα 'ρθω για να ζήσω
όσο η καρδιά κι αν λαχταρά
δε θα ξαν' αγαπήσω

Σαν θαλασσόδαρτο σκαρί
σαν βράχος ρημαγμένος
ήρθα σαν ξένος στη ζωή
και ξαναφεύγω ξένος

Θεέ μου τη δεύτερη φορά
που θα 'ρθω για να ζήσω
όσο η καρδιά κι αν λαχταρά
δε θα ξαν' αγαπήσω


Δισκογραφία:
Η στεναχώρια μου - 1970
Μέρες μουσικής 1922-1992 - Σύγχρονο λαϊκό τραγούδι - 1993
Εκτός προγράμματος - 1998
Γιάννης Κότσιρας Live - 2002
Μάνος Λοΐζος - 20 χρόνια μετά - 2002
Cine Κεραμεικός - 2002

video
http://www.youtube.com/watch?v=EPZxYtE0Dyk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου