Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Πείτε «ευχαριστώ» επιτέλους, του Ανδρέα Κατσούλα


Αφίσα της Επιτροπής Πολιτών Ακρίβεια STOP




01/10/2010 - 14:40

Επειδή τώρα τελευταία το έχετε παραξηλώσει με τις διαμαρτυρίες σας και «υπονεμεύετε το έργον της εθνικής Κυβερνήσεως» πείτε και κανένα ευχαριστώ επιτέλους! Πείτε ευχαριστώ που:

- Τα παιδιά σας πάνε σχολείο και δεν τριγυρίζουν άσκοπα στους δρόμους, έστω με 30άρια, έστω και με 40άρια τμήματα. Δηλαδή ο παππούς μου που δίδασκε σε 65 άτομα ήταν χαζός;

- Έχετε να φάτε ένα πιάτο φαί. Για δείτε τι γίνεται στην Ουγκάντα!

- Ο μισθός σας περικόπτεται και επιτέλους θα σωθεί το κράτος

- Υπάρχουν νοσοκομεία, άσχετα αν ειδικά της επαρχίας λειτουργούν χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές και στις 4 τα ξημερώματα σε ρωτούν τι ήρθες να κάνεις. Τουλάχιστον υπάρχουν!

- Τα αγαθά πρώτης ανάγκης, τα καύσιμα και τα στοιχειώδη είδη διαβίωσης ακριβαίνουν μέρα με την ημέρα. Έτσι ενισχύεται η δίαιτα και επιτέλους θα ξαναδούμε όμορφα σώματα στις παραλίες!

- Η φορολογία στους εργαζόμενους αυξάνεται και σε τραπεζίτες, εφοπλιστές και βιομηχάνους μειώνεται! Πώς δηλαδή θα ενισχυθούν οι επενδύσεις ε;

- Ο κ. Πάγκαλος εμμέσως πλην σαφώς μας αποκάλεσε κλέφτες, απατεώνες και καταχραστές του δημοσίου χρήματος, γιατί τέτοιοι που είμαστε πολιτικούς σαν τον κ. Πάγκαλο θέλουμε

- Ο ΦΠΑ είναι ακόμα στο 23%. Ξέρετε πόσα άλλα νούμερα υπάρχουν γκρινιάρηδες Έλληνες; Υπάρχει το 25, το 30, το 40 ακόμα και το 50%

- Πήγατε μια εβδομάδα διακοπές φέτος ή και καθόλου. Θα θέλατε δηλαδή να είστε στη θέση των μεταλλωρύχων στη Χιλή; Δε νομίζω!

- Έχετε σφαιρική και αντικειμενική ενημέρωση από τα 9 κρατικά κανάλια ΕΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3 MEGA ANT1 STAR ALTER ALPHA SKAI

- Έχετε τζάκι (καπιτάλες!) ή φουφού ή ξυλόσομπα τώρα που το πετρέλαιο θα φτάσει στο 1,30 και βάλε

- Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες κλαίνε με μαύρο δάκρυ και μετά ολοφυρμών και μας καλούν πότε σε 24ωρη πότε σε 48ωρη για να κάνουμε νταντά την εξουσία!

- Έχετε δωρεάν παιδεία και πληρώνετε για βιβλία, σχολικά είδη, ιδιαίτερα μαθήματα και μαθήματα ξένων γλωσσών

- Έχετε το ΕΣΥ και πληρώνετε ιδιώτες γιατρούς για να μην πεθάνετε σε κανα ράντζο ξεχασμένοι από το θεό

- Πληρώνετε 4000 ευρώ για εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας σε ιδιωτικό νοσοκομείο επειδή τα δημόσια απεργούσαν κι εσύ βιαζόσουν μη πεθάνεις – χαρά στο πράμα δηλαδή! – και το ΙΚΑ για να σε τιμωρήσει σου έκανε χάρη και σου επέστρεψε και 1000 ευρώ!

- Το χωριό σου είναι ξεχασμένο κι από το Θεό, αλλά ω του θαύματος κάθε εκλογές θυμούνται ότι υπάρχεις

- Υπάρχεις γενκώς και δεν έχεις ακόμα τσακιστεί σε καμιά εθνική οδό



Πείτε όσα ευχαριστώ μπορείτε και τρέξτε και σε αυτές τις εκλογές και στις επόμενες και σε ΟΛΕΣ να ξαναψηφίσετε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που σας έφεραν σε αυτό το χάλι. Το αξίζετε, το αξίζουμε !

Κατσούλας Ανδρέας
Αδιόριστος Φιλόλογος



Αναδημοσίευση από την Alfavita.gr

Reposted from:
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου