Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Με τη συγκατάθεση της ΕΛ.ΑΣ. το εμπόριο ναρκωτικών στην πλατεία Ομονοίας – Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ!



Τόσο οι Προστάτες του Α.Τ. Ομονοίας, όσο και οι υπεύθυνοι του Δήμου Αθηναίων γνωρίζουν πολύ καλά το ποιες είναι οι πιάτσες ναρκωτικών στην Ομόνοια, παρόλα αυτά κάνουν επιδεικτικά τα στραβά μάτια, κάτι το οποίο είναι πέρα για πέρα ύποπτο, καθώς με τη στάση τους διευκολύνουν με το παραπάνω τους εμπόρους του λευκού θανάτου!! “Κύριοι” του ΠΡΟ.ΠΟ. και της ΕΛ.ΑΣ. πως εξηγείται το γεγονός πως μεγάλες εφημερίδες όπως το Έθνος παρουσιάζουν φωτογραφίες και στοιχεία από τις πιάτσες στην Αθήνα;;; Γιατί τέτοια διευκόλυνση στους εμπόρους;;; Ποιοί πλουτίζουν από αυτή την ιστορία;;;

“Σε… λαϊκή αγορά σκληρών ναρκωτικών έχει μετατραπεί η Αγίου Κωνσταντίνου, κάτω από την πλατεία Ομονοίας, όπου η «κόκα» και η «πρέζα» πουλιούνται μέρα μεσημέρι μπροστά από το Εθνικό Θέατρο. Το «Εθνος» χωρίς καμία δυσκολία κουβέντιασε και «παζάρεψε» με εμπόρους στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, μπροστά από τα σκαλιά του κτιρίου που σχεδίασε ο Ερνέστος Τσίλερ, λίγα μέτρα από το κτίριο της δημοτικής αστυνομίας Αθηνών και αρκετά κοντά στο Α.Τ. Ομόνοιας… Στην ίδια περιοχή, στις οδούς Σωκράτους και Ξούθου, οι πόρνες πιάνουν δουλειά από νωρίς το μεσημέρι, ενώ το παζάρι των ναρκωτικών συνεχίζεται.

Λίγα μέτρα παρακάτω, στη Σολωμού και στην 3ης Σεπτεμβρίου, πίσω από το Εθνικό Τυπογραφείο, δεκάδες ηρωινομανείς κάνουν χρήση μόλις αρχίσει και σουρουπώνει, σύριγγες και πρέζα πουλιούνται ελεύθερα στον δρόμο, μπροστά από τις βιτρίνες των μαγαζιών, ενώ οι παράνομες πόρνες συνωστίζονται στην κεντρική λεωφόρο.


Αναδημοσίευση από:
http://episkiasis.wordpress.com/2010/05/17/omonia-dealings/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου