Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1 ΜΑΡΤΗ 7 μμ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ; ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ!Την Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011, κατατέθηκε τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα. Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Επίσης, σε σχέδιο νόμου απαλλάσσεται η κοινοπραξία της Νέας Οδού από τα πρόστιμα των 22 εκ. ευρώ που έχει επιβάλλει η πολεοδομία Καπανδριτίου για σωρεία αυθαίρετων κατασκευών στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών αλλά και σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.


Φάνηκαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ζούμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία της Ελληνικής δημοκρατίας της Μπανανίας που βάζει αστυνομικούς να εισπράττουν για λογαριασμό των εργολάβων και καταργεί με αντισυνταγματικούς νόμους τις αποφάσεις της πολεοδομίας. Καθήκον κάθε πολίτη είναι να ανατρέψει την Χούντα.


Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε.

Όλοι στο Σύνταγμα την 1η Μάρτη.


Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν. Όλοι στους δρόμους για την Ελευθερία.Αναλυτικές οδηγίες πως περνάμε τα διόδια μετά την δημοσίευση της τροπολογίας σε ΦΕΚ, εδώ:
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/02/blog-post_8331.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου