Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Όποια και να 'σαι

Μου αρέσει η ευγένεια που κρύβει αυτό το τραγούδι....



Στίχοι: Γιώργος Σαμολαδάς
Μουσική: Απόστολος Καλδάρας
Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης

Άλλες ερμηνείες:
Γιάννης Πουλόπουλος
Χαρούλα Αλεξίου
Γιώργος Νταλάρας


Όποια και να 'σαι, ό,τι και να 'σαι
κάνε μου απόψε συντροφιά.
Δεν σου ζητάω να μ' αγαπήσεις
λίγη ζητώ παρηγοριά.

Αν είν' η μοίρα μου σακατεμένη
δε φταίει ο κόσμος, ούτε κι εσύ.
Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει
και ξαναρχίζω απ' την αρχή.

Όσες γυναίκες έχω γνωρίσει
έφυγαν δίχως αφορμή
κι όμως δεν έχω καμιά μισήσει
στο ριζικό μου έχει γραφτεί.

Όποια και να 'σαι, ό,τι και να 'σαι
δυο λόγια πες μου τρυφερά,
λίγο η ψυχή μου να ξαλαφρώσει
κι αύριο πες μου γεια χαρά.


Δισκογραφία:
45άρια - 1962
Καζαντζίδης Νο 5 - 1974
Τα 12 ρεμπέτικα - 1975
Η Χάρις Αλεξίου σε απρόβλεπτα τραγούδια - 1987
Η δική μας νύχτα (live στο ΣΕΦ) - 1991
Τα λαϊκά της Χαρούλας - 1994
Από καρδιάς - 2002

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Γιώργο
    Μοναδικό, αξέχαστο!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή