Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τσικνοπέμπτη


Μέρα που είναι... Ας αδελφωθούμε!...


Καμένη πόλη ,ψημένο κρέας
έφερε σήμερα πάλι ο αέρας
μες στην ρετσίνα και μες την ζάλη
μοιάζουμε πάλι με καρναβάλι
γι' αυτό σου λέω αγνοί να βγούμε
μέσα στους δρόμους να γνωριστούμε
σ' αυτούς τους δρόμους καίει η αλήθεια
μην ζούμε πλέον με παραμύθια
ο κόσμος θέλει νέες δονήσεις
δεν ζούμε πλέον με παραισθήσεις
οι καταθλίψεις μας γερά αντέχαν
τα αδιέξοδα μας που όλο τρέχαν
μα ήρθε η ώρα να αντισταθούμε
και να αντέξουμε να μην χαθούμε
αυτήν την υστατή στιγμή
πρέπει να αδελφωθούμε


Άρης - Αλέξανδρος Δαούτης

8 σχόλια:

  1. σήμερα θα πέσουν οι μάσκες...

    καλό βράδυ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό αρχίζει να ζητά εδώ και τόσο καιρό μια μεγάλη πλειοψηφία κόσμου γιατί είναι καιρός για διαφάνεια ειδικά σε αυτούς που υπηρετούν τον λαό και τον απλό πολίτη και αφού η οργή του λαού είναι φωνή θεού αυτοί που το παίζουν λεγεωνάριοι θα πρέπει να μαζέψουν τον εχθρό που είναι ήδη εντός των τοίχων και ξεπουλάει και να μην τα βάζουν με τους απλούς πωλητές και προσπαθούν με τρικ να αλλάξουν την κοινή γνώμη γιατί σε ένα σωστά δομημένο σύστημα ο απλός λαός δεν θα έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χεριά του γιατί κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι για να τον προστατεύουν και όχι να τον προβοκάρουν και να τον καταστείλουν γιατί εμείς στην τελική είμαστε τα αδέρφια του τα παιδιά του και οι γονείς του και εύχομαι να μην φτάσει ποτέ η στιγμή που ο κάθε απλός πολίτης θα θέλει να πάρει την δικαιοσύνη στα χεριά του αλλά πρέπει να φύγουν οι κλεφτές από την χωρά χωρίς τα κλοπιμαία που είναι το ίδιο μας το μέλλον καλό βραδύ φιλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αδελφοθουμε, χαθουμε στο τελος θα φασοθουμε κιολας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξέρω φίλη -ε εσύ ποια-ος είσαι και τι λες αλλά ευχαρίστως,( αν γνωριστούμε και μπορούμε να καλύψουμε πνευματικά κενά και όχι μονό γιατί όχι) δώσε τηλ... εντάξει μην πανικοβαλλεσε πλακά κάνω απλώς γιατί τέτοιες ορέξεις ήπιες πολύ ρετσίνα ?αν όχι γιατί δεν έγραψες όσα ένιωθες και να τα στείλεις πάντως στο δικό μου μυαλό να ξέρεις έχω αδελφοθουμε χαθούμε αυτοπυρποληθουμε καλό βραδύ ανώνυμε Αρης

      Διαγραφή
  4. ευχαριστω πολυ θαναση βεβαια θα επρεπε να γελασεις στο τελευταιο μερος γιατι και εγω αυτο εκανα, αλλα το εγραψα σε 5-10 λεπτα και το εστειλα χωρις διορθωσεις και τα σχετικα απλως με επνιγε και ειπα να το μοιραστω ...βεβαια ερχεται και κατι λιγο πιο δουλεμενο εξαιρετικα στους δυο "τρελους" ποιητες .. Αναμεινατε .. Γιωργο αμα δεν σπασεις αυγα ομελετα δεν γινεται , οποτε η πολυποθητη ειρηνη μονο με πολεμο ερχεται εσωτερικο και ανελεητο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχώς ζούμε ακόμα με παραμύθια φίλε Αρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή