Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Σ' ακολουθώ

Σαν σήμερα πριν 32 χρόνια, έφυγε ο Μάνος...

Στίχοι: Μάνος Λοΐζος
Μουσική: Μάνος Λοΐζος
Πρώτη εκτέλεση: Μάνος Λοΐζος

Άλλες ερμηνείες:
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Γιώργος Νταλάρας ( Ντουέτο )
Αναστασία Μουτσάτσου Φωνητικά - Β φωνές: Μαρίνα Σκιαδαρέση
Γιάννης Κότσιρας


Σ' ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω
σαν διφραγκάκι τόσο δα μικρό
Σ' ακολουθώ και ξέρω πως χωράω
μες στο λακκάκι που 'χεις στο λαιμό

Έλα κράτησέ με και περπάτησέ με
μες στο μαγικό σου το βυθό
πάρε με μαζί σου στο βαθύ φιλί σου
μη μ' αφήνεις μόνο θα χαθώ

Σ' ακολουθώ και πάνω σου κολλάω
σαν φανελάκι καλοκαιρινό
Σ' ακολουθώ σ' αγγίζω και πονάω
κλείνω τα μάτια και σ' ακολουθώ


Δισκογραφία:
Για μια μέρα ζωής 1980
Φοβάμαι 1982
Η συναυλία από το Νέο Φάληρο 1985
Οι μπαλάντες του Βασίλη 1995
Για πιάνο και φωνή 1990
Ζωντανή ηχογράφηση στο Αττικό 1991
Αναστασία Μουτσάτσου - Μαρίνα Σκιαδαρέση - Live 2000
Τα αυθεντικά 2003
Γιάννης Κότσιρας Live 2010
Δυτικές Συνοικίες - Όλοι μαζί Live 2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου